top of page

Unieke Sportproeverij op Sportpark Rusheuvel

Op woensdag 20 oktober organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) een Unieke Sportproeverij.

Op deze dag kun je via een aantal workshops/proeflessen verschillende (bal) sporten uitproberen bij de verenigingen die actief zijn op Sportpark de Rusheuvel. Dus heb jij talent voor Tennis, korfbal, tafeltennis, hockey of voetbal ervaar verschillende sporten op deze dag en kom erachter!

Deze dag wordt zo ingericht dat alle deelnemers, ongeacht hun beperking mee kunnen doen met het programma. Inschrijven voor individuen en organisaties is vanaf nu mogelijk via de website van het SEC: https://www.sport-expertise-centrum.nl/product/unieke-sportproeverij


Datum: Woensdag 20 oktober 2021

Tijden: 10.00 -16.00 uur

Locatie: Sportpark de Rusheuvel, Oss

Doelgroep: Mensen met een beperking, vanuit zowel het speciaal onderwijs, begeleid woonvoorzieningen, dagbestedingen en verenigingen. Individuele deelname is ook mogelijk.

Leeftijd: Alle leeftijden

Deelname: 2,50 euro per deelnemer, begeleiders mogen kosteloos meedoen!

Busvervoer: In overleg beschikbaar binnen de gemeente Oss

Aan het einde: weet jij voor welke sport je talent hebt en kun je een gratis proefles aanvragen


Unieke Sportproeverij

De Unieke Sportproeverij wordt georganiseerd samen met de volgende verenigingen: O.S.S’20, KV DOT, MHC, OTTC en TOGO. Zij bieden al aangepast sporten aan. Hoe mooi is het dan om op deze dag verschillende sporten te proberen!


Tijdsblokken en coronamaatregelen

Tijdens de sportdag krijg je een eigen starttijd waarna je in ongeveer twee uur tijd (inclusief opstart en napraten) verschillende sporten gaat proberen in blokken van zo’n 20 minuten. Bij de inschrijving kun je aangeven of je in de ochtend of middag wil deelnemen. Vervolgens krijg je bericht van de organisatie met het tijdsblok waarin de groep is ingedeeld De organisatie volgt de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus op de voet.


Interesse om deel te nemen en/of verdere vragen?

Inschrijven kan via https://www.sport-expertise-centrum.nl/product/unieke-sportproevrij/ Bij verdere vragen, neem contact op met de organisatie. Stuur een mail naar sabine@sport-expertisecentrum.nl of neem telefonisch contact op met het SEC: 0412-782734.Comments


bottom of page