top of page

SponsorKliks

Uitleg

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Korfbalvereniging DOT Oss, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Korfbalvereniging DOT Oss ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, HEMA, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Korfbalvereniging DOT Oss.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Korfbalvereniging DOT Oss ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Korfbalvereniging DOT Oss.
Voor jou een kleine moeite, voor Korfbalvereniging DOT Oss zijn het directe inkomsten.
Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website, de link in een whatsappgroep of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan.

Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Korfbalvereniging DOT Oss.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Korfbalvereniging DOT Oss hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!
Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan jou ook geld besparen.
Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als je kaartjes koopt bij Tiqets en je ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie.
De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Korfbalvereniging DOT Oss weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Korfbalvereniging DOT Oss is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Korfbalvereniging DOT Oss niets op.

Sponsorkliks App

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je ontvangt een notificatie als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Korfbalvereniging DOT Oss binnenkomt.
Zo kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.
In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan weet SponsorKliks dat de commissie naar Korfbalvereniging DOT Oss moet gaan
Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Selecteer Korfbalvereniging DOT Oss, bekijk het saldo en klik direct naar het transactieoverzicht of de winkels en verander de berichteninstellingen (notificaties).

SponsorKliks browser-extensie

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!

Dit zal ervoor zorgen dat Korfbalvereniging DOT Oss meer inkomsten zal genereren.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Korfbalvereniging DOT Oss dient te gaan.

Je gaat direct naar een webshop (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Korfbalvereniging DOT Oss gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.
Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie “Nieuw venster met commissie”. Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van Korfbalvereniging DOT Oss en de logo’s van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van Korfbalvereniging DOT Oss automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).

bottom of page