top of page

Kangoeroe Klup

Wij zijn als Kangoeroeklup een deel van Korfbalvereniging DOT. De kinderen in ons klupje hebben de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. Dan kunnen ze nog veel samen doen. De nadruk bij de Kangoeroeklup ligt op plezier. We willen dat de kinderen op een prettige manier kennis maken met het gooien en vangen van een bal, met het gooien van de bal in een korf en met samenspelen. Dit proberen we met fantasie en veel variatie spelenderwijs te bereiken.

 

Maar als de kinderen 7 jaar worden, hebben ze meer uitdaging nodig en merk je dat het verschil met de 4 en 5 jarigen te groot gaat worden. Ze worden te groot voor onze groep.

 

Het is dan ook de bedoeling dat ze dan kennis gaan maken met een vervolg-groep en wel de pupillen F. Deze kinderen spelen al wedstrijdjes en mogen 2 keer in de week trainen, op woensdag en op vrijdag van 18.00-19.00 uur. Op zaterdag zijn de wedstrijdjes.

 

Samen met de andere jeugdleden van onze vereniging mogen de kangoeroes ook meedoen met allerlei activiteiten.

  • Bingo-middag 

  • Sinterklaasfeest

  • Paasactiviteit 

  • Jeugd disco 

  • Jeugdspeldag 

  • Playback show

Wij hopen natuurlijk dat uw kind het heel erg naar zijn/haar zin heeft bij onze Kangoeroeklup en dat we hem/haar enthousiast kunnen maken voor het korfbalspel.

De Kangoeroe Klup bestaat uit: Lia


Mocht u vragen hebben, ergens problemen mee hebben of ons iets willen laten weten, dan kunt u de leiding van de kangoeroeklup bereiken onder het volgende nummer: 

   Mobiel: 06 285 625 07


 

Ook wordt er één keer per jaar de GIGA Kangoeroeklupdag georganiseerd, een sportdag speciaal voor kleuters uit de regio Oss. Voor meer informatie over deze dag kunt u hier klikken.

Bekijk hier de commissie die verantwoordelijk is voor deze leuke sportdag.

bottom of page