top of page

Topfysiotherapie Oss voor DOT-leden

Bijgewerkt op: 2 feb. 2023

Beste DOT-leden,


De meeste van jullie zullen mij wellicht al kennen als fysiotherapeut binnen DOT, maar via deze weg wil ik me weer even voorstellen.

Mijn naam is Carlo Peters en via topfysiotherapie Oss, zijn wij als fysiotherapie praktijk aangesloten bij jullie vereniging. Ik ben 1x per 2 weken op woensdagavond aanwezig op de club. Jullie kunnen me gerust aanspreken, mochten jullie advies willen betreft opgelopen klachten/blessures. Daarnaast is er op maandag avond van 19.00 tot 20.00 een sportspreekuur. Na jullie sportieve weekend, zouden jullie op maandag kunnen bellen en je aanmelden voor dit spreekuur, wanneer je advies wil inwinnen.


We hopen natuurlijk wel altijd op een blessure vrij seizoen!


Met sportieve groet,

Carlo Peters

Topfysiotherapie Oss

0412-691002

Comments


bottom of page