top of page

SponsorKliks browser extensie

We vragen jullie regelmatig om al je aankopen via SponsorKliks te doen, dit kost jouw namelijk niks maar levert DOT geld op!

Nu begrijpen we dat je dit wel eens per ongeluk vergeet, maar daar is nu een oplossing voor: een browserextensie die je helpt om je aankopen via SponsorKliks te doen.

Gebruik je Google Chrome of Edge installeer deze dan volgens onderstaand stappenplan, en doe dit dan ook meteen bij je ouders, buurvrouw, broertje, nichtje en al je vrienden !


Hoe werkt de extensie?

1: Installeer de extensie uit de Web Store: https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi?hl=nl (Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!)

2: Klik rechtsboven in je browser op de extensieknop en klik op SponsorKliks

3: Zoek op DOT Oss en vink de webshops aan die je wel eens gebruikt

4: Gebruik nu voortaan de bladwijzers om naar deze webshops te gaanBij een aantal webshops zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je DOT Oss wil sponsoren of deze keer niet.

Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor DOT Oss gehonoreerd worden.


De pop-up wordt niet bij alle winkels getoond.

Wij hebben de mogelijkheid gemaakt om een aantal van de meest gebruikte winkels te selecteren in de extensie, zodra je deze aanvinkt, worden deze in de bladwijzerbalk van je browser opgenomen.

Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.


Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie "Nieuw venster met commissie".

Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van DOT Oss en de logo's van de belangrijkste shops.

Als je op een logo klikt wordt de code van DOT Oss automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.


Gebruik je een andere browser dan kun je ook nog steeds bestellen via https://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=13290


Mocht je nog vragen neem dan even contact op met pr@kvdot.nl

Comments


bottom of page