top of page

Slotdag 8 juli

Veel oudere leden kennen het husseltoernooi nog wel. Wij hebben ervoor gekozen om het Husseltoernooi nieuw leven in te blazen! Wat? Ja, het husseltoernooi komt terug op de slotdag.

Wat houdt dit in? Al onze spelende leden (die in een team competitie spelen) worden “gehusseld” tot teams waar zowel een F-je als seniorenspeler in kan zitten. In deze teams speel je enkele korte wedstrijdjes. Dit betekent dat al onze spelende leden verwacht worden op de slotdag om van 15.00-17.00 uur deel te nemen aan het husseltoernooi. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Dan verwachten we dat je jezelf of je zoon/dochter afmeldt via onderstaande QR-code. Ben je geen spelend lid, maar wil je toch graag deelnemen aan het husseltoernooi? Ben je bijvoorbeeld een broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje of ouder en wil je graag deelnemen? Ook dan kun je jezelf aanmelden via onderstaande QR-code. Af- en aanmelden kan t/m 25 juni. Vanaf 14.30 uur zijn de deuren van ons clubhuis geopend. Om 15.00 uur start het husseltoernooi.

Na het husseltoernooi krijgt iedereen de tijd om te douchen en daarna is het mogelijk om allemaal iets te eten bij de frietkar. Deze is vanaf 18.00 uur geopend. De kosten hiervoor bedragen € 5,50 per persoon. Om een indicatie te hebben van het aantal personen willen we graag dat je jezelf van te voren aanmeldt voor de frietkar. Ook dit kan via onderstaande QR-code. Afrekenen voor de frietkar kan aan de bar op 8 juli. Dit kan zowel per pin als contant. Daarna wordt je voorzien van een bandje, zodat ze bij de frietkar weten of je wel of niet hebt betaald.

Tijdens het avondeten, rond 19.00 uur, zetten we onze kampioenen in het zonnetje. Aansluitend blikken we terug op vorig seizoen en hebben we nog een bedankje voor alle aanwezige vrijwilligers.

Alle teams (van het huidige seizoen) die in zijn geheel aanwezig zijn op de slotdag kunnen zich als compleet team melden bij de bar, waarna zij een leuke verrassing ontvangen. Zorg dus dat je met je hele team aanwezig bent!

Om 21.00 start de schuim beachparty met DJ en cocktailbar! Dat mag je natuurlijk niet missen!


Kommentare


bottom of page