top of page

SLOTDAG 22 juni 2024

Binnenkort is het weer zover, slotdag 2024!

Omdat het vorig jaar een groot succes was, zullen we ook dit jaar weer een husseltoernooi organiseren.

Wat houdt het in? Al onze spelende leden (die in een team competitie spelen) worden ‘gehusseld’ tot teams waar zowel een F-je als seniorenspeler in kan zitten. In deze teams speel je enkele korte wedstrijdjes. Dit betekend dat al onze spelende leden verwacht worden op de SLOTDAG om van 15.00-17.00 uur deel te nemen aan het husseltoernooi.

Mocht je onverhoopt niet kunnen? Dan verwachten we dat je jezelf of je zoon/dochter afmeldt via onderstaande website.

Ben je geen spelend lid, maar wil je toch graag deelnemen aan het husseltoernooi dan is dit zeker mogelijk. Ben je bijvoorbeeld een broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje of ouder en wil je graag deelnemen. Ook dan kun je jezelf aanmelden via onderstaande website.

Af- en aanmelden kan t/m 14 juni.

Vanaf 14.00 uur zijn de deuren van het clubhuis geopend. Om 14.30 uur kan iedere team een mooi teamfoto maken dus zorg dat je op tijd bent. Om 15.00 uur zal het husseltoernooi gaan starten.

Na het husseltoernooi krijgt iedereen de tijd om te douchen en daarna is het mogelijke om allemaal iets te eten bij de frietkar. Deze is vanaf 18.00 uur geopend. De kosten hiervoor bedragen 5,50 per persoon. Om een indicatie te hebben van het aantal personen willen we graag dat je jezelf van te voren aanmeldt voor de frietkar.

Ook dit kan via onderstaande website. Afrekenen voor de frietkar kan aan de bar op 22 juni. Dit kan zowel per pin als contant. Daarna wordt je voorzien van een bandje, zodat ze bij de frietkar weten of je wel of niet hebt betaald.

Tijdens het avondeten, rond 19.00 uur, zullen onze kampioenen van dit jaar in het zonnetje worden gezet. En aansluitend blikken we terug op vorige seizoen en hebben we een bedankje voor alle aanwezige vrijwilligers.

Om 20.30 uur start de FOUTE PARTY, zorg dat je allemaal je meeste foute kostuum aantrekt.

Dit mag je natuurlijk niet missen! Hopelijk zien we jullie allemaal op de slotdag 22 juni!Comments


bottom of page