top of page

Roundup zaal #3

Zaterdag met de E1 afgereisd naar Veenendaal SKF, op het veld nog gelijk tegen gespeeld dus we waren gewaarschuwd. We hadden maar 4 kindjes (misschien te hard getraind Patrick?). Het eerste kwart ging het gelijk op maar wisten wij 2x te scoren. Bram had zich goed voorbereid en omdat we nog drie kwarten moesten kreeg iedereen een Dextro ENERGY, nou dat heeft SKF geweten… al gauw stonden wij in de dubbele cijfers en hebben ze zich knap naar 1 - 15 geknokt, iedereen gescoord en iedereen leuk gespeeld!

Op zaterdag had de B1 een wedstrijd tegen OJC! Voor ons nog een onbekende tegenstander. OJC kreeg de bal uit maar gelukkig kon DOT deze meteen onderscheppen! In het aanvalsvak ging het niet helemaal goed. We hadden wel een aantal kansen maar helaas maakten we ze niet goed af. Na een tijdje scoorde de aanval van DOT toch! Het stond 0 - 1 voor DOT. Maar helaas wist OJC ook te scoren. In de rust waren de coaches niet heel erg blij. Ze vonden dat het beter moest. Het verdedigen ging gelukkig wel goed maar in de aanval moest het echt beter. Na de rust bleef het niet zo goed gaan met de aanval van DOT. Maar gelukkig kwam daar in de laatste 15 minuten verandering in! DOT ging beter aanvallen hierdoor wisten we de wedstrijd te eindigen met 4 - 9 voor DOT!

Onze A1 speelt de competitiewedstrijden als oefenwedstrijden en dus zijn er geen promotie of degradatie gevolgen. Onze A1 reisde af naar Eindhoven waar DSC A2 op het programma stond. We trainen inmiddels al 2 weken niet meer en dat was met vlagen ook te zien in de wedstrijd. Goede fases werden afgewisseld met mindere momenten met plaatsfouten en geen scherpte in de afronding. DSC A2 was scherper en wist zelfs 20 goals op het scorebord te zetten. Uiteindelijk een eindstand van 20-15. We hopen dat we snel weer volledig in de avonduren kunnen trainen om zo de stijgende lijn door te zetten.

Het was vroeg op zondagochtend! Dames 1 vertrok al om 9.00 uur richting Knegsel om daar aan te treden tegen Vessem/Winty 3. Beide ploegen stonden nog op een gedeelde eerste plaats samen met Corridor 3. Met maar precies 8 dames, vanwege de blessure van Daphne, werd gestart. DOT was op alle vlakken sterker. Met rust staat al een 0 - 6 voorsprong op het scorebord. Na rust hetzelfde spelbeeld, goede verdediging, veel plaatsfouten bij de tegenstander en vooral ook goede aanvallen met veel beweging van DOT! 1 - 12! Terechte overwinning!

Om 14.15 uur was het in Schijndel de beurt aan DOT 5. Zij traden aan tegen KVS 3. DOT 5 heeft al het hele seizoen vanwege diverse omstandigheden moeite om een ploeg op de been te brengen, ook nu is het ze toch weer gelukt. Complimenten daarvoor! Fijn dat er altijd invallers bereid worden gevonden. We zijn met z’n allen toch één club en dus moeten we elkaar af en toe helpen. Terug naar de wedstrijd. DOT heeft de overhand. Meteen een 0 - 2 voorsprong. Met rust al een riante voorsprong en opmerkelijk, alle 8 de basisspelers weten te scoren! Einduitslag 8 - 19! Leuk om te zien dat een “samengeraapt” team zo leuk samenspeelt en plezier heeft!