top of page

Roundup zaal #2

Deze week weer een nieuwe round-up. Wat minder wedstrijden dan normaal maar wel een aantal verslagen!

Als eerst de E2. De E2 moest uit tegen Wageningen. We hadden een niet al te beste start en stonden al vrij snel 4 - 0 achter. Gelukkig konden we Wageningen wat afremmen, dit resulteerde in een ruststand van 6 - 0 achter. Na de rust speelden we feller en konden we ook een aantal doelpunten scoren. We verloren uiteindelijk met 8 - 4 . De spelers hebben goed hun best gedaan allemaal!

Dan over naar de E1. Ook tegen Wageningen, alleen dan thuis in Oss. We hadden al gemerkt dat de tegenstanders in de zaal van iets hoger niveau zijn dan in de buiten competitie. De E1 begon prima en de wedstrijd ging gelijk op.

Maar gedurende de 2e helft maakte het verschil in precisie het verschil. Betere passing en hoger rendement met doelpogingen zorgde dat Wageningen uiteindelijk de buit binnen wist te halen 5 - 8.

Komende week een zware wedstrijd tegen koploper DVO. Dan zal DOT E1 moeten laten zien dat het ook uit een ander vaatje kan tappen.

De F1 had een wedstrijd in Schaijk! Dit was gelukkig een keertje dichtbij. De wedstrijd was pas om 13.50, uitslapen dus ;P. Nadat de F1 had warmgelopen en ingeschoten begon de wedstrijd. DAW Schaijk kreeg de bal uit maar DOT kon hem meteen onderscheppen! Toen DOT kon aanvallen scoorde Zayn meteen een doelpunt! Ook in de twee andere aanvallen van DOT scoorde Zayn! Het stond al meteen 0 - 3 voor DOT. Ook had DAW een paar mooie kansen maar ze scoorde ze niet. In de aanval werkte DOT erg goed samen. Hierdoor kon ook Aiyven twee mooie doelpunten scoren. Hierdoor stond het al na een paar minuten 0 - 5. DAW scoorde ook eindelijk een doelpunt 1 - 5. In de rust stond het 4 - 10 voor DOT. Maar ook na de rust bleef DOT zo doorgaan. De wedstrijd eindigde met 6 - 19!

De D1 speelt thuis na de E1. Een wedstrijd tegen SKF, normaliter een lastige tegenstander. De D1 was vandaag echter onhoudbaar. Erg veel goede aanvallen die bestonden uit veel kansen, deze hoeveelheid kansen kon genomen worden door de goede rebounds.

In de rust heeft SKF een goede bespreking gehad want ze kwamen met een nieuw plan de kleedkamer uit. Er werd veel druk gegeven op de bal lijn, dit was even wennen voor DOT.

SKF wist een paar afstandsschoten te scoren maar bracht DOT geen enkel moment in gevaar. Eindstand 15 - 3.

In Eindhoven speelt de C1 tegen Rust Roest. Waar het vorige week zo scherp was tegen PSV was het deze week wat mager. Heeft dat te maken met het niet trainen? Wie weet.. In de eerste helft was DOT niet fel genoeg waardoor Rust Roest rustig een voorsprong kon opbouwen. Het was bij DOT niet slecht, alleen het laatste kleine stukje, 'de finishing touch', ontbrak. Uiteindelijk wist DOT in de tweede helft wat goals te maken waardoor de eindstand kwam op 11 - 5 in het voordeel van Rust Roest.

De B1 speelt een wedstrijd tegen KVS in Schijndel. Toen KVS de bal uit nam maakten ze meteen een doelpunt! De eerste aanval van DOT ging niet zo goed. Nu iedereen wakker? Blijkbaar, want de 2e aanval van dot was meteen een mooi doelpunt. Helaas voor ons, wist KVS een aantal doelpunten te maken. Ook kreeg DOT nog steeds mooie kansen. In de rust stond het 5 - 5! Na de rust bleven beide teams doelpunten maken. In de laatste minuten stond het 9 - 8 voor DOT! Maar helaas kon KVS toch in de laatste minuut scoren en eindigde het met 9 - 9...