top of page

Round up 4: Kampioenen!

Met de nieuwe opzet van de veldcompetitie hebben we meer kans op kampioenen, aangezien nu ook DOT 1, 2 en 3 een kleine competitie spelen.

Na 4 wedstrijden kunnen we al zeggen dat we teams hebben die kampioen zijn, namelijk onze A1, het 3e en het 2e. Het 3e gaat hierdoor na de zaal in de reserve 2 klasse spelen en het 2e promoveert na de zaal naar de reserve 1e klasse. Een knappe prestatie! Van harte gefeliciteerd.

Er zijn ook nog diverse ploegen in de race voor het kampioenschap, namelijk ons 4e, de A2, B1, D1, D2, E2 en F2. Het kan dus zomaar een mooi veldseizoen worden!

Afgelopen zaterdag waren er veel thuiswedstrijden. Gezellig druk dus op de club, volop bedrijvigheid.

De B1 gaf de tegenstander flink klop en won met 13-3 van Rust Roest B1. Ook de F2 wist 11 goals te maken en won daarmee ruim van BMC F1. Ook de E2 won ruim van OEC E1.

De C1 had het opnieuw zwaar, logisch, voor het eerst in het wedstrijdkorfbal voor alle spelers. Jullie gaan veel leren komend seizoen. Houd vol!


Ons vlaggenschip wist zich afgelopen zaterdag te handhaven in de eerste klasse.

Het doel voorafgaand aan de wedstrijd van duidelijk. Coach Niels wilde de spelers niet te veel informatie meegeven. Hetzelfde plan werd uit de kast getrokken als in de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Toen werd overtuigend gewonnen met 7-17.

Ook nu waren de Ossenaren beter, maar toch ging de wedstrijd gelijk op. Na een tussenstand van 4-4, weet DOT voor rust uit te lopen naar 7-5.

Na rust loopt DOT verder uit naar 6 doelpunten verschil. DOT kiest er dan voor om uit te verdedigen en lange aanvallen te draaien om zo de tijd in hun voordeel weg te laten tikken.

Arbiter Spenkelink fluit uiteindelijk af bij een 17-11 overwinning. Door de overwinning is onze 1e zeker van handhaving en spelen zij ook na het zaalseizoen in de eerste klasse.

Volgende week gaat DOT op bezoek bij koploper Victum, waar thuis nipt van werd verloren (10-11).


Op zondag speelde ook nog ons enige zondagteam thuis, DOT 5. Zij wisten niet te winnen van FSC 1 en verloren met 9-14.


Dan nog even dit. 28 oktober staat het oktoberfest weer gepland. Inmiddels hebben we diverse vrijwilligers zich aangemeld om dit feest mee te organiseren. Het beloofd een grootst feest te worden met natuurlijk de vertrouwde pullen, de cantus en een mooi aangekleed clubhuis. Zorg dus dat je erbij bent.

Na het oktoberfest zoeken we echter nog mensen voor in de activiteitencommissie. We hebben op dit moment geen actvititeitencommissie voor de junioren en seniorenfeesten dat betekent dat het oktoberfest voorlopig ook even het laatste feest zal zijn.

Vind jij het leuk om de feesten op de club te organiseren? Ben jij een echt feestbeest en vind je het leuk om grootste activiteiten te organiseren? Neem dan contact op met Ruben van Lent of mail bestuur@kvdot.nl

コメント


bottom of page