top of page

Onvergetelijke slotdag 2023

Bijgewerkt op: 2 feb.

8 juli sloten we met zijn allen het seizoen af. En hoe? Met de terugkeer van het husseltoernooi! Al onze spelende leden die zich niet hadden afgemeld, werden letterlijk door elkaar gehusseld en verdeeld over 9 teams. Met verschillende versterkingen van ouders, broertjes, vriendjes en vriendinnetjes waren we er klaar voor. Met flink wat water langs de kant en een zwembadje om in af te koelen, ging het husseltoernooi dan toch echt van start.

Het toernooi was spannend, maar uiteindelijk ging team geel er vandoor met de overwinning! Van harte gefeliciteerd.

Nadat iedereen had gegeten bij de frietkar was het tijd om de kampioenen in het zonnetje te zetten. Alle teams werden één voor één naar voren geroepen. De F1, E1, E3, D1, C2, 4e, 5e en de midweek. De jeugd ontving een oorkonde en een medaille en zij werden voorzien van een ijsje. De senioren kregen en kampioenenteamschotel!

Ook stonden we even stil bij de vrijwilligers, die onze club een warm hart toedragen en in wat voor rol dan ook iets extra’s doen voor de club. We willen graag al deze mensen bedanken voor de inzet die zij dit seizoen hebben gedaan om onze mooie club verder te helpen. Alle trainers en coaches die in alle weersomstandigheden de teams begeleiden, alle commissieleden die zich bezighouden met organiseren in de breedste zin van het woord, zoals activiteiten en de mogelijkheid om te kunnen korfballen, de mensen die in onze extra wijk oud papier ophalen, mijn medebestuursleden en nog vele anderen. Zonder jullie was dit seizoen niet zo succesvol en mooi en ik hoop dan ook van harte dat we van volgend seizoen weer zo’n mooi en succesvol seizoen kunnen maken. Wij zijn trots op jullie en ontzettend blij met jullie! Alle vrijwilligers die aanwezig waren hebben we voorzien van een aantal muntjes, een kleine blijk van waardering. Uiteraard is jullie inzet niet in een bedankje uit te drukken, maar we zijn ontzettend blij met jullie.

Dan tijd voor de schuimmachine! Begin van de avond is deze voor onze jeugdleden, maar al vrij moeten er ook trainers/coaches/ouders enz. aan geloven. Verder op de avond hoeven ze er zelfs niet meer in het schuim getrokken te worden, maar lopen ze er zelf in! Dat moest ook wel na al die shotjes, cocktails en andere alcoholische versnaperingen. Menig geen zal het vast zwaar hebben gehad zondag.


Kijk vooral ook even naar de aftermovie.


Speciale dank nog voor onze DJ, de wedstrijdleiding, de organisatie, alle extra handjes bij het opbouwen en opruimen, de bardienst en vast nog veel meer vrijwilligers die we nu vergeten.

Het was super, het was geweldig. We hebben allemaal genoten. Tot na de vakantie!

Commenti


bottom of page