top of page

DOT wint oefenwedstrijden van Rust Roest en start zaterdag thuis aan zaalcompetitie

De laatste oefenwedstrijd voor de zaalcompetitie begint is gespeeld. DOT 1 neemt het op tegen geduchte tegenstander Rust Roest uit Eindhoven. DOT 2 geeft het goede voorbeeld door te winnen van Rust Roest 2 (19-13). Wat zeker benoemd mag worden is het juniorenvak dat in de tweede helft opgesteld werd in het 2e. Ize, Levi, Jay en Jochem. Dat vak draaide net zo makkelijk mee en mist gemakkelijk de korf te vinden. Complimenten aan onze junioren.

DOT 1 wist nog niet eerder te winnen van Rust Roest. Het was zaak om daar verandering in te brengen. Er werd scherp gestart en wist direct uit te lopen naar een 3-0 voorsprong. Daarna komt Rust Roest terug tot de 3-3. Het scoreverloop is in deze fase bijna niet bij te houden. Tijdens deze doelpuntenregen blijft DOT wel ten alle tijden de bovenliggende partij. Zo gaan we rusten met een 17-9 score. In het begin van de 2e helft draait het iets stroever. De ballen willen er even niet meer in voor de Osse ploeg. Gelukkig wordt er wel goed verdedigd waardoor Roest Rust er geen spannende wedstrijd van kan maken. Ook spelen Anne en Mara een opvallend goede wedstrijd wat mede zorgt voor een 28-19 eindstand. Als laatste lichtpuntje mag vermeld worden dat de aanvulling aan de dames kant vanuit de A1 en het 2e vlekkeloos verliep. Een prachtige teamprestatie waar alle dames hun kwaliteit lieten zien.

Komende zaterdag start de zaalcompetitie met meteen een vol programma in de Rusheuvel. Om 17.00 uur neemt DOT 1 het op tegen Vriendenschaar 1. Ben jij er ook bij?

Houd trouwens de socials in de gaten. Als jij kunt onthouden welke rugnummers onze selectiespelers hebben, maak je kans op prijzen! Tot zaterdag!