top of page

In memoriam Jan Seelen

Afgelopen dinsdag bereikte ons het trieste nieuws dat Jan Seelen op 74-jarige leeftijd is overleden.


Jan was tot op heden al jaren lid van onze vereniging en stak altijd de handen uit de mouwen voor onze club. Destijds bij Organon deed Jan al wat klusjes rondom het clubhuis, was hij jeugdtrainer en ging hij mee als leiding op jeugdkamp. Zelf speelde Jan ook jarenlang in het eerste. Tot op de dag van vandaag was Jan nog altijd lid van de woensdagmorgengroep, daar deed hij diverse taken, zoals de ramen zemen, het schoonmaken van de kleedkamers en de kantine, kleine onderhoudsklusjes, het gras maaien en het onderhoud van het kunstgras. Als je op een rustige dag eens bij DOT ging kijken en je zou denken dat er niemand was, dan was Jan druk bezig met de ramen zemen of andere klusjes. De laatste jaren sukkelde Jan al langer met zijn gezondheid, maar dat hield hem niet tegen om toch trouw te blijven aan onze club. Wat hij nog kon doen, deed hij nog en dat is bewonderingswaardig en werd enorm gewaardeerd.


In 2019 mochten we Jan nog in het zonnetje zetten vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap. Een moment waar wij toch met trots op terugkijken. Want 60 jaar lid, dat zegt iets!


Jan, we gaan je missen en zullen zeker niet vergeten wat jij voor onze vereniging hebt gedaan. Wij wensen iedereen en in het bijzonder zijn familie heel veel sterkte de komende periode met dit grote verlies.Bestuur Korfbalvereniging DOT OssComments


bottom of page