top of page

GROTE CLUBACTIE

Ieder jaar vragen wij alle jeugdleden om loten te verkopen van de Grote Clubactie. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt, zodat wij leuke activiteiten kunnen blijven organiseren en/of nieuwe materialen kunnen kopen.

Alle jeugdleden ontvangen een persoonlijke QR-code die linkt naar hun eigen verkooppagina. Laat kopers de QR-code scannen met hun mobiele telefoon via de QR- & barcode app (dus niet met de QR-scanner van hun bank-app).


Of nog gemakkelijker; stuur op of na zaterdag 24 september jouw familie/vrienden/buren via WhatsApp of via email jouw persoonlijke QR-code en vraag of ze online loten van jou willen kopen. Kopers ontvangen de gekochte loten via het door hun opgegeven emailadres.

Je kunt zelf de stand van jouw online verkochte loten bijhouden door jouw persoonlijke QR-code te scannen en in te loggen met code die naast je QR-code staat.


Natuurlijk kun je ook nog loten verkopen met de machtigingsformulieren in het verkoopboekje. Let erop dat alles dan goed en volledig is ingevuld mét een handtekening. Onvolledig en onduidelijk ingevulde formulieren kunnen wij helaas niet verwerken. Verkoopboekjes graag uiterlijk 1 november a.s. inleveren in de brievenbus in de deur van één van de kleedkamers in het clubhuis.


Wij hopen dat er ook dit jaar weer heel veel loten verkocht worden, want dat levert onze club maar liefst € 2,40 per lot op. En als je veel loten verkoopt, verdien je er zelf ook nog een extra zakcentje mee. En kijk ook eens op https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/#kids-verkoop-wedstrijd. Dus zet ‘m op allemaal!

Alvast bedankt namens DOT en veel succes met de verkoop!

gca@kvdot.nl

bottom of page