top of page

Geef je op voor de bus naar Ede en juich DOT naar de overgangsklasse!


Komende zaterdag 9 maart speelt ons 1e hun kampioenwedstrijd in de 1e klasse! Als ze kampioen worden komen ze volgend zaalseizoen uit in de overgangsklasse en dat is in onze geschiedenis nog nooit eerder voorgekomen!

Uiteraard kan ons 1e alle support goed gebruiken. Gedurende het zaalseizoen werd het steeds drukker op de tribunes in sporthal de Mondriaan, maar ook bij deze cruciale wedstrijd willen we zoveel mogelijk DOTters de mogelijkheid geven om ons 1e te gaan supporten! Ook DOT 2 doet nog mee voor het kampioenschap en zij spelen ook in Ede. Jammer genoeg hebben zij dit niet meer in eigen hand.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00-13.15 uur Verzamelen bij DOT

13.20 uur Vertrek bij DOT

14.20 uur Aankomst in sporthal ’t Riet in Ede

15.20 uur Reehorst’45 2 – DOT 2

16.35 uur Reehorst’45 1 – DOT 1

19.45 uur Vertrek terug naar DOT

20.45 uur Aankomst bij DOT / start feestavond (mits DOT 1 wint)

Als vereniging willen we deels faciliteren dat iedereen laagdrempelig mee kan. De prijzen voor de bus waren behoorlijk hoog, maar wij willen graag dat iedereen die wil ook voor een nette prijs mee kan. Geef jezelf dan op voor de bus en ga voor € 10,- heen en terug inclusief consumptie bij DOT bij terugkomst! De entree bij beide wedstrijden is gratis. We hebben ook een all-in prijs, voor € 20,- mag je mee met de bus, krijg je een sjaal en drinkfles van DOT en een consumptie.

Let wel op: Ben jij jonger dan 16 jaar? Dan dient er een begeleider mee te gaan. Daarnaast dient er voor vertrek contant en gepast te worden betaald voordat je in de bus kunt.

Mail je naam en het aantal personen naar bus@kvdot.nl om te reserveren. Er zijn in een bus maar 80 vrije plaatsen, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Ook spelers en coaches moeten zichzelf opgeven.

Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 7 maart 23.00 uur!!

Comments


bottom of page