top of page

DOT gaat samenwerking aan met Korfbal Kids

De intentie is uitgesproken om in ieder geval de komende twee seizoenen gebruik te maken van de diensten van Korfbal Kids.


Korfbal Kids is een onderneming die onder andere korfbalgymlessen op basisscholen verzorgd. In samenwerking met hen hopen we veel kinderen van basisscholen uit de omgeving kennis te laten maken met korfbal en zo ons ledenbestand te vergroten. We hebben ambitie. Dat is inmiddels wel duidelijk na het uitrollen van ons technisch beleid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar ook hoe hoger het algehele niveau van de vereniging. Vanuit het technisch beleid is naar voren gekomen dat we minimaal drie teams in iedere leeftijdscategorie willen. Daar gaan we voor! Een samenwerking met Korfbal Kids past perfect bij deze doelstelling. Zij stellen immers "De missie van Korfbal Kids is om alle kinderen met plezier te laten korfballen. Via scholen en verenigingen komen wij in contact met kinderen. Zowel op de school, als op de vereniging is het belangrijk dat de kinderen plezier in de korfbalsport hebben."


In de komende periode ontvangen scholen uit de directe omgeving een uitnodiging om in te gaan op ons aanbod van korfbalgymlessen voor de groepen 1 tot en met 4.

Comments


bottom of page