top of page

Coronamaatregelen

Beste allemaal,

Vanaf 6 november gelden er jammer genoeg nieuwe coronamaatregelen.

Op 10 en 12 november trainen we nog buiten. De voordeur, achterdeur en deuren van de kantine zullen zoveel mogelijk gesloten zijn en blijven. Eén deur van de kantine is open. Bij binnentreden verzoeken we iedereen, die ouder is dan 18 jaar, te melden bij de bar om jouw coronatoegangsbewijs (CTB) te laten scannen. Dit geldt ook voor een bezoek aan de kleedkamers en het toilet. Verzoek om hierin je eigen verantwoordelijk te nemen.


Een aantal teams van onze vereniging traint komende week al binnen. Voor hen geldt onderstaande bericht.


In de richtlijnen van het NOC/NSF staat dat de huurder van een binnensport-accommodatie zelf verantwoordelijk is voor de controle. Omdat het ons niet gaat lukken om op 4 verschillende locaties een vrijwilliger neer te zetten voor de controle, zijn we in overleg met de gemeente Oss om te kijken hoe we dit vorm kunnen geven. Wij zullen hier op korte termijn op terugkomen.


Tot die tijd het volgende verzoek aan trainers, spelers, ouders van jeugdleden en publiek:

  • Neem je verantwoordelijkheid. Kom alleen naar de sporthal als je een Coronatoegangsbewijs (CTB) kunt laten zien.

  • Voor de jeugdploegen zullen de trainers het coronatoegangsbewijs van de eventueel aanwezige ouders bij het betreden van de zaal moeten scannen. Maak hierover onderling afspraken over wie dit uitvoert. Spelers onder de 18 hoeven geen bewijs te laten zien.

  • Voor de senioren en junioren geldt dat de aanvoerder verantwoordelijk is voor het scannen van de medespelers bij het betreden van de zaal. Ook eventueel publiek bij de training moet worden gescand bij betreding van de zaal.

  • Het CTB heb je ook nodig als je de sportkantines in de sporthallen bezoekt.

  • Verder blijven de algemene richtlijnen van RIVM van toepassing. Neem ook hier je eigen verantwoordelijkheid.

We beseffen dat dit veel vraagt van iedereen. Wij rekenen op jullie begrip en hopen dat de maatregelen van korte duur zijn.


Bestuur KV DOT Oss

Comments


bottom of page