top of page

BELANGRIJK: Trainen in de zaal

Beste leden,


Zoals jullie weten hebben de huidige Corona maatregelen gevolgen voor onze trainingen en bij veel teams ook voor de wedstrijden. Na 17.00 mogen we immers niet meer sporten.


Meteen na bekendmaking van deze maatregelen zijn we met elkaar in overleg gegaan en hebben we besloten in oplossingen te denken. Dat hield voor ons in: proberen zalen bij te huren zodat we met de jeugd op woensdag en vrijdag middag kunnen trainen. Op de zaterdag kunnen we teams die geen wedstrijden spelen dan ook laten trainen. Na lang over en weer mailen met de gemeente is het ons gelukt om zalen beschikbaar te kunnen stellen, waardoor al onze ploegen de mogelijkheid hebben om of doordeweeks in de middag of in het weekend overdag te kunnen trainen. Kijk onderaan dit bericht voor de schema's. Deze zijn van vrijdag 10 december, zaterdag 11 december, woensdag 15 december, vrijdag 17 december en zaterdag 18 december.


We willen benadrukken dat het iedereen vrij staat om wel of niet te trainen, maar we willen wel iedereen deze mogelijkheden bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toch de mogelijkheid krijgt om samen met elkaar te sporten en zo te werken aan een goede gezondheid.


Wij vragen van iedereen begrip voor deze situatie, want deze situatie is verre van ideaal!


Met sportieve groet,

TC,JTC en bestuur KV DOT


De schema's:

Vrijdag 10, woensdag 15 en vrijdag 17 december:

Zaterdag 11 en zaterdag 18 december:Comments


bottom of page