Weekend round-up 29-10

DOT 1

De laatste veldwedstrijd is al weer gespeeld voor de komende tijd.

Dot 1 mocht het opnemen tegen de hekkensluiter ready 60. Op voorhand wist Dot dat er punten te halen vielen.

Ready 60 begint sterk met een voorsprong 1-0. Vanaf dit moment was DOT de betere ploeg. Het kwam makkelijker tot kansen en verdedigden strak. Door de verdedigende druk wist ready maar 17 keer te schieten in de eerste helft. Hiervan maakte de ploeg er 2 wat resulteerde in een 2-11 ruststand.

De 2e helft verliep hetzelfde als de eerste. DOT 1 was duidelijk de betere ploeg en wist het gat alleen maar groter te maken. Ready scoort nog 3 keer. En door een goed plan en doorzettingsvermogen winst de ploeg uit Oss te winnen met 5-20.

DOT 2

DOT 2 trad op zondag aan tegen DSC 4. Thuis werd nog overtuigend gewonnen in de eerste wedstrijd van het seizoen. Met good old Patrick opnieuw in de basis schoot DOT uit de startblokken. Binnen een mum van tijd stond er 0-2 op het scorebord. DOT was vanaf het begin de betere ploeg, maar kreeg toch moeite met het vinden van de korf. Bij een 2-6 score, duurde het geruime tijd voordat er weer een score viel. Bij 3-6 kwam net voor rust routinier Michel in het veld. Wouter verzorgde de rebound en Jitske en Joyce de aangeef positie. Net voor rust weet Michel door een vrije bal de voorsprong op 3-7 te brengen. Na rust lijkt DOT dan eindelijk de korf te hebben gevonden. Eenvoudig wordt uitgelopen naar een 10-21 overwinning. Jammer van de twee gele kaarten, een aan DOT-zijde en een aan DSC-zijde, onnodig in een wedstrijd waarin het krachtsverschil duidelijk zichtbaar was. Al met al een belangrijke overwinning voor DOT 2. Hierdoor komt het op 6 punten en laat het DSC 4 en Fiducia 2 onder zich. Op het eind van de wedstrijd kreeg Yvette nog een publiekswissel. Yvette zal voorlopig niet meer in actie komen, er is opnieuw een Brasje op komst. Peter en Yvette gefeliciteerd!

DOT A1

Voor de A1 stond de return tegen DSC A2 op het programma. Thuis werd gewonnen met 12-10. Het was duidelijk dat DSC uit was op revanche. Zij schoten uit de startblokken. DOT had echter ook voldoende kansen, maar wist zelfs opgelegde kansen, zoals stippen en doorloopballen niet te verzilveren. In de tweede helft weet de A1 nog op gelijke hoogte komen, maar DSC weet daarna uit te lopen en te winnen.