top of page

DOT deelt punten met SDO

Bijgewerkt op: 1 jun. 2022

DOT 1 heeft tot afgelopen zondag nog geen punt laten liggen sinds 19 Februari (in de zaal thuis tegen Animo). Afgelopen zondag moest DOT 1 er dan ook echt aan geloven en kwam niet verder dan een gelijk spel. DOT 1 startte niet scherp en liep achter de feiten aan.

Op voorhand leek SDO een redelijk eenvoudige prooi voor DOT, althans als je naar de ranglijst kijkt. DOT draait bovenin mee en SDO speelt nog tegen degradatie. Het verschil op de ranglijst was niet terug te zien in het veld, SDO had veel meer strijdlust en deed er alles aan om de voorsprong, die ze al snel kregen, uit te bouwen. Halverwege, met rust, stond dot achter met 10 – 7. De tweede helft had DOT dus het een en ander recht te zetten, SDO was hier bijzonder goed op voorbereid en ging van 10 – 7 voor naar 13 – 8 voor. Uiteindelijk ging de knop om bij de spelers van DOT, alle remmen gingen van het spel af, alle energie die ergens verstopt zat werd gebruikt om nog iets te bewerkstelligen. Er werd gewisseld, Auke en Lotte het veld in, Stefan terug voor Michel, Michel naast Mara en zo wist DOT ondanks de achterstand van 13 – 8 toch nog een gelijkspel van 14 – 14 uit de wedstrijd te slepen. De laatste minuut was nog even spannend met een aanval van 40 seconde voor SDO, bal snel uitbrengen, DOT nog 1 kans. Maar helaas, dat was misschien net teveel van het goede.

Toch een puntje meegenomen uit Veldhoven. Volgende wedstrijden zijn tegen DKB en Tilburg. Tilburg is tevens de laatste thuis wedstrijd en de laatste wedstrijd van Michel, dat kan en mag je niet missen!