top of page

Vrienden- en vriendinnentraining op 5 en 7 oktober

Op woensdag 5 en vrijdag 7 oktober organiseren we weer vrienden en vriendinnen training.

Op deze trainingsavonden willen we onze jeugdleden (Kangoeroes t/m E) aanmoedigen een vriend, vriendin, klasgenoot, broer, zus, neef of nicht mee te nemen naar de training!

Zo willen we onze jeugdleden de kans geven om te laten zien hoe leuk onze sport is. Daarnaast willen we natuurlijk andere kinderen ook kennis laten maken met onze mooie sport.

Waar nodig worden de trainingen aangepast aan het niveau van de introducees, want we willen er vooral een gezellige training van maken!

Bij de training ontvangen de kinderen twee (voorgedrukte) uitnodigingen die jouw kind kan gebruiken om een vriend(in) uit te nodigen, maar natuurlijk mag uitnodigen ook zonder kaartje!

We zouden graag jullie medewerking willen vragen om jullie kind(eren) te motiveren om andere kinderen uit te nodigen voor deze training. Op deze wijze hopen we nieuwe leden te kunnen werven. En nieuwe leden zijn van groot belang om in de toekomst voldoende jeugdteams te kunnen blijven vormen, zodat we onze sport kunnen blijven beoefenen!

Alvast dank!
Comments


bottom of page