top of page

Twan van der Meijs kiest voor DOT

Bijgewerkt op: 2 feb.

Twan van der Meijs speelt vanaf komend seizoen in het zwart-blauw van onze mooie club. De 23-jarige speler begon op 4 jarige leeftijd met korfballen bij C.K.C. ODO uit Maasland. Daar won hij onder andere de Haagse Korfbal Dagen.


Twan belandde vanwege zijn master Internationale Politieke Economie in Nijmegen en besloot te stoppen met korfballen. Na een jaar nauwelijks gekorfbald te hebben mistte hij de sport enorm, daarom ging hij op zoek naar een club in de regio. Van der Meijs kwam niet voor niks uit bij DOT. Bij het NK Studentenkorfbal leerde hij verschillende spelers uit onze selectie en onze coach Niels kennen.


Twan geeft zelf aan “Ik heb op het NK studentenkorfbal Niels en een aantal spelers leren kennen en vanaf moment één daar een heel goed gevoel aan over gehouden. De selectie bestaat uit een leuke en jonge groep met veel ambitie, wat erg bij mij past. Ik hoop mijzelf hier nog verder te ontwikkelen en te genieten van het mooie spelletje. Daarnaast is DOT volgens mij echt een familievereniging wat mij enorm aanspreekt aangezien mijn vorige club dit ook is. Ik heb enorm veel zin om voor DOT te gaan spelen en als selectie mooie resultaten neer te zetten. Daarnaast kijk ik erg naar uit om iedereen binnen de vereniging te leren kennen”.


Naast korfbal tennist Twan ook nog fanatiek, kijkt hij graag sport en speelt hij graag bordspelletjes. Twan, we nodigen je van harte uit om op vrijdagavond na de training te blijven om een potje te mexen in onze kantine.

Wij zijn harstikke blij met de komst van Twan en wensen hem veel succes en plezier bij onze gezellige vereniging!


Bestuur kv DOT Oss

Σχόλια


bottom of page