top of page

Takenschema

Even een algemeen bericht naar aanleiding van de mails die worden gestuurd over het takenschema.

De vereniging bestaat uit en werkt op basis van vrijwilligers. Ieder seizoen krijgt een lid of ouder taken toe bedeeld via het takenschema waarvoor hij/zij verantwoordelijk is. Indien je niet kunt, dan dien je zelf te ruilen/ vervanging te regelen. Het is niet mogelijk om je ‘af te melden’ voor je taak.

Het takenschema wordt gemaakt op basis van de beschikbare informatie van de TC, JTC en bestuur. Zorg ervoor dat daar ook bekend is als je coacht, deelneemt aan een commissie of andere vrijwilligerstaken doet. Iedereen die geen andere vrijwilligerstaken doet binnen de vereniging, krijgt een extra taak op het takenschema.


Er zijn binnen de vereniging onvoldoende opgeleide scheidsrechters, zowel op laag als hoog niveau. Daarom wordt iedereen ingedeeld om te fluiten. Het is mogelijk om begeleiding te ontvangen of je op te laten leiden als scheidsrechter. Neem hiervoor contact op met arbitrage@kvdot.nl.

Wanneer een zaalwacht of scheidsrechter niet komt opdagen wordt er een boete in rekening gebracht door het bestuur. Meld dit dus bij het bestuur via: secretaris@kvdot.nl.

Als iemand ter plekke deze taak overneemt ook graag even benoemen.


Tot slot: Judith en Colette hebben besloten om te stoppen met het maken van het takenschema. Na acht jaar is tijd dat iemand anders het stokje overneemt. Heb je interesse? Neem contact op met Ruben.Comments


bottom of page