top of page

Statiegeld inzamelen voor dug-outs!

Oude doel behaald

Sinds het invoeren van het statiegeld op de kleine flesjes, sparen we bij DOT voor doelen. Tijdens het zaalseizoen behaalden we ons 1e doel! De BlazePods.


Tijdens het zaalseizoen werden ze al veelvuldig gebruikt. Op het veld liggen ze in het kangoeroehok. Pak ze dus gerust! Hartstikke leuk voor de afwisseling bij de trainingen. 


Nieuwe doel

Na flink nagedacht te hebben, hebben we een nieuw doel bepaald. Verschillende inzendingen werden gedaan, maar één doel is toch iets wat we met zijn allen al langer willen realiseren "verrijdbare dugouts". 

Hoe lekker is het om droog te zitten als het regent op de reservebank! Het is een behoorlijk doel, want we hebben er bijna € 8.000,- voor nodig! Dat gaat dus wel even duren, maar wij kunnen dat met z'n allen!


Helpen jullie mee?

Neem dus allemaal je lege flessen mee van thuis. Vanaf 1 april 2023 zit er ook statiegeld op blikjes. Ook deze mogen uiteraard gedoneerd worden. 

In de kantine is een korf te vinden met een zak erin waar de lege flessen en blikjes ingegooid mogen worden. Jij helpt toch zeker ook mee??

Hoe meer lege flessen er in de korf in de kantine worden gegooid, hoe sneller we het doel behalen!Comments


bottom of page