top of page

Round up speelronde 2

In speelronde 2 van de zaalcompetitie ging de A1 onderuit tegen Dalto A3 in Driebergen.

Bijna de gehele wedstrijd keek de A1 tegen een achterstand aan. Het rendement was simpelweg te laag en aanvallend te vaak verkeerde keuzes.

Dat alles resulteerde in een 13-12 nederlaag. Thuis pakken we ze! Ook verlies voor DOT 2 tegen Animo 2.

Dan tijd voor het eerste. Veel ambiance bij Animo. Shooters, jeugdteam van de week en een volle sporthal. Complimenten voor Animo die dat duidelijk goed heeft georganiseerd.

Dan de wedstrijd. Op voorhand wisten de gasten uit Oss dat dit een lastige pot ging worden, aangezien Animo zich dit seizoen nog extra heeft weten te versterken en zij de beschikking hebben over drie ervaren routiniers met hoofdklasse en zelfs een met league ervaring. Het begin was duidelijk voor thuisploeg, zij kwamen direct op een 2-0 voorsprong. Daarnaast wist de ploeg uit Oss iets terug te doen en kwam het op 2-1. Animo weet echter de voorsprong wel te houden en komt op 4-2. Daarna komt DOT iets beter in de wedstrijd en komen ze zelfs brutaal op gelijke hoogte. Animo weet echter opnieuw een gat te slaan net voor rust komt het op 8-6.

In de tweede helft weet Animo al snel uit te lopen, ondanks verschillende oplevingen aan Oss zijde weet DOT de wedstrijd niet meer naar zich toe te trekken. DOT verliest met 22-15, maar heeft het de tegenstander zeker in de eerste helft het niet makkelijk gemaakt. Toch put DOT vertrouwen uit deze nederlaag. Animo wordt gezien als de titelfavoriet en toch konden de Ossenaren in de eerste klasse toch behoorlijk weerstand bieden. Volgende week speelt DOT thuis tegen Reehorst'45. De wedstrijd wordt om 16.15 uur gespeeld in sporthal de Rusheuvel. Ben jij er ook bij? De Kangoeroes zijn het jeugdteam van de week. Zij zullen deze week ook een gasttraining krijgen van twee spelers uit het eerste!