top of page

Round up speelronde 1 zaalseizoen

Bijgewerkt op: 8 dec. 2022

Afgelopen zaterdag, de start van het zaalseizoen en wat voor een. Een vol thuisprogramma zelfs nog tot laat in de avond. Eigenlijk geen tijden voor wedstrijden, maar inmiddels hoeven we niet meer uit te leggen dat het huren van zaalruimte niet meevalt.


Veel mooie overwinningen, van bijvoorbeeld onze B1 en A1. Bij beide ploegen was het spel niet altijd lovend, maar wel ontzettend spannend. Veel beleving.


Ook een mooie overwinning van onze B2. Dit team kwam op het veld wat moeilijk op gang maar door de wedstrijden heen is het steeds beter gegaan. Deze mooie opbouw heeft zich voortgezet in de zaal. Een super overwinning 18-6 op Reehorst. Op het veld had de B2 hier nog een moeilijke wedstrijd tegen gespeeld met verlies als resultaat. Dit laat zien dat het team samen een mooie ontwikkeling doormaakt.


Dan een knappe overwinning van ons 2e op Wageningen. Jochem in de basis, vanwege de afwezigheid van Auke bij 1 en Patrick bij 2.

Dan de beurt aan het 1e. In de voorbereiding wist DOT nog knappe overwinningen te boeken tegen Duitsland en Rust Roest, maar deze lijn werd niet doorgezet bij de start van de competitie. DOT 1 is er bij de start van het zaalseizoen niet in geslaagd de goede lijn van de voorbereiding door te zetten. In eigen huis verloren we nipt met 18-20. Vriendenschaar werd op voorhand al ingeschat als een sterke tegenstander. Voor DOT was het tevens de eerste officiële wedstrijd waarin zij met schotklok speelden. In de beginfase weet Vriendenschaar direct een gat te slaan en komt op 2-0. DOT weet gelukkig snel aan te haken in de wedstrijd (2-1). Zo gaat de wedstrijd steeds op en neer, telkens pakt Vriendenschaar de voorsprong, maar DOT blijft in de voedsporen. Bij een stand van 11-13 zoeken beide ploegen de kleedkamers op. Is de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. DOT zit vriendenschaar op de hielen en weet zelfs nog een keer op gelijke hoogte te komen. De gasten uit Bodegraven weten op het laatst nog een gat te slaan van twee doelpunten en weten daarmee de wedstrijd te beslissen. Einduitslag 18-20. Volgende week wacht opnieuw een pittige tegenstander, dan reist onze selectie af naar Geldermalsen waar de selectie van Animo hen wacht. Beide ploegen troffen elkaar dit seizoen al op in het veldseizoen, toen waren zowel Animo 1 als 2 te sterk voor onze selectie.

Comments


bottom of page