top of page

Nikki van Zutphen maakt overstap naar DOT Oss

Afgelopen weken heeft ze al enkele keren meegetraind, dus wellicht was het menig DOT-ter al opgevallen. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat Nikki van Zutphen heeft besloten om komend seizoen de overstap te maken naar onze selectie.

Nikki begon op 4-jarige leeftijd met korfballen bij dameskorfbalvereniging de Korfrakkers, de club waar ze ook tot op heden nog steeds actief is. Jarenlang won ze daar menig NK dameskorfbal in de jeugd en afgelopen jaren speelde ze met regelmaat de play-offs in de topklasse (het hoogste niveau dameskorfbal). Ook maakte Nikki jarenlang deel uit van de Regionale Talenten Centra (RTC).

Nikki kiest voor DOT omdat ze graag gemengd wil gaan korfballen. Momenteel is ze 21 jaar en dat sluit mooi aan bij de leeftijden van onze nog jonge selectie. Vanuit de RTC’s kende ze al diverse spelers en onze hoofdcoach Niels, dus zo was de stap naar onze vereniging een logische. Bovendien is Nikki een halve Ossenaar, haar moeder is namelijk geboren en getogen in Oss!

Momenteel ⁠zit Nikki in haar afstudeerjaar fysiotherapie aan de Fontys. Verder is ze regelmatig te vinden in de sportschool en houdt ze van gezellig uitgaan met haar vriendinnen.

Wij wensen Nikki ontzettend veel succes en plezier bij onze gezellige vereniging!

Bestuur en TC van DOT Oss
Comentários


bottom of page