top of page

Joyce de Haas keert terug bij DOT

Na 10 seizoenen heeft Joyce weer besloten om weer bij DOT te komen korfballen. Joyce stapte in de jeugd over naar KV Wageningen om zichzelf daar beter te ontwikkelen als korfbalster. Bij KV Wageningen speelde ze een Nederlands Kampioenschap in de Hoofdklasse en werd ze vijfde van Nederland. Inmiddels is Joyce 22 jaar oud en wil ze in haar eigen woonplaats gaan korfballen.


Joyce bleef altijd betrokken bij de club doordat haar zusje Kelly nog altijd bij DOT korfbalde. Daarnaast was ook haar moeder Anke nog regelmatig langs de lijnen te vinden en bleef haar vader ook sponsor. Zelf kwam ze ook nog regelmatig een kijkje nemen.

Joyce geeft zelf aan; “De afgelopen jaren ben ik DOT op afstand blijven volgen en heb ik goede ontwikkelingen gezien. Ik heb zin om ook mijn steentje daaraan bij te dragen. Het spel bij DOT is leuker en het tempo ligt wat hoger dan nu bij Wageningen”.


Joyce werkt momenteel nog bij de Albert Heijn en studeert Pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Naast het korfballen houdt ze ook van een drankje, loopt ze regelmatig hard en is ze regelmatig te vinden in de sportschool. Joyce heeft de afgelopen jaren te maken gehad met ziekte. Gelukkig is ze weer helemaal hersteld en is ze klaar om op sportief vlak ook weer te gaan knallen.


We zijn blij met de terugkeer van Joyce bij DOT. Met een brede selectie kunnen we structureel de stap omhoog maken.

Joyce, veel succes en plezier bij onze vereniging.

Bestuur en Technische Commissie KV DOT OssComments


bottom of page