top of page

De grote club actie komt er weer aan!

GROTE CLUBACTIE

Alle jeugdleden ontvangen een verkoopboekje. Op het boekje staat een persoonlijke QR-code die doorlinkt naar jouw eigen online verkooppagina. Laat kopers de QR-code scannen met hun mobiele telefoon via de QR- & barcode app (dus niet met de QR-scanner van hun bank-app). Of nog gemakkelijker


; stuur op of na zaterdag 18 september jouw familie/vrienden/buren via WhatsApp of via email jouw persoonlijke QR-code en vraag of ze online loten van jou willen kopen. Kopers ontvangen de gekochte loten via het door hun opgegeven emailadres. Je kunt nu ook zelf de stand van jouw online verkochte loten bijhouden door zelf jouw persoonlijke QR-code te scannen en in te loggen met code die naast je QR-code staat. Natuurlijk kun je ook nog loten verkopen met de machtigingsformulieren in het verkoopboekje. Let erop dat alles dan goed en volledig is ingevuld mét een handtekening. Onvolledig en onduidelijk ingevulde formulieren kunnen wij helaas niet verwerken.

Wij hopen dat er ook dit jaar weer heel veel loten verkocht worden, want dat levert onze club maar liefst € 2,40 per lot op. En als je veel loten verkoopt, verdien je er zelf ook nog een extraatje mee. Verkoopboekjes met ingevulde machtigingsformulieren graag uiterlijk 1 november a.s. inleveren in de brievenbus in de deur van één van de kleedkamers in het clubhuis. Online loten verkopen kan meestal nog de hele maand november. Bewaar dan wel je QR-code.
Alvast bedankt namens DOT en veel succes met de verkoop!

Comments


bottom of page