top of page

BlazePods gebruikersinstructies

Zoals jullie inmiddels bekend, is het doel van de statiegeld actie behaald! De BlazePods zijn binnen! Eerdaags zullen we de trainers daar mondeling van op de hoogte brengen.

Als trainer zijnde kun je gebruik maken van de BlazePods. Je traint daarmee behendigheid en reactievermogen van jouw spelers. Ze moeten namelijk reageren op de verschillende kleuren.


De BlazePods zullen gedurende het zaalseizoen in de kist bij de Rusheuvel liggen. De sleutel van de kist is te krijgen achter de bar bij de Rusheuvel. Na het zaalseizoen zullen deze achter de bar bij DOT liggen.

Mocht je als team niet trainen in de Rusheuvel, maar er toch gebruik van willen maken. Regel dan zelf dat je deze een keer ophaalt en terugbrengt.

Belangrijk is dat je de BlazePod app download op je mobiel. De gebruikershandleiding is beschikbaar via deze link.

Na het gebruik, is het belangrijk dat je de BlazePods op gaat laden via het oplaadstation, zodat de volgende gebruiker ze ook kan gebruiken.

Na het opladen, kun je de gehele set weer in de kist doen. Maak de kist altijd op slot en geef de sleutel weer netjes af achter de bar!


Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben, dan kun je deze stellen bij de trainerscoördinatoren. Zij zullen inhoudelijk op de hoogte zijn.
Comentarios


bottom of page