top of page

Bericht vanuit de TC: Hoe zien de komende weken eruit?

Beste senioren (en toekomstige senioren),


Het puzzelen bij onze seniorenploegen is weer begonnen. We staan weer voor een enorme uitdaging. We proberen met veel rekening te houden, maar beseffen ook dat we het nooit voor iedereen goed kunnen doen.

De komende weken voeren we nog met diverse spelers gesprekken om meer duidelijkheid te krijgen. Zo gaan we ervoor zorgen dat we voor iedereen een leuk en passend team maken.


Bij de selectie zal de definitieve keuze pas na de vakantie plaatsvinden. Wel zullen we van tevoren bekend maken welke spelers in aanmerking komen voor een selectie bij het 1e, 2e en 3e. Spelers die afvallen voor de selectie hebben geen garantie om dan ook automatisch in het 3e te mogen spelen.


Alle andere spelers (voor senioren 4, 5 en dames 1) nodigen we uit op woensdag 29 juni om 20.00 uur in het clubhuis. Uit deze groep spelers willen we een 4e, 5e en dames 1 gaan vormen. Omdat het een enorme opgave is, willen we graag met jullie in gesprek om te zorgen dat we hier ook iedereen in een juiste ploeg indelen. De lijst met spelers voor 4, 5 en dames 1 zullen we voor deze tijd publiceren.


Komende week traint iedereen nog in zijn of haar eigen team. De junioren die overkomen naar de senioren mogen deze week nog meetrainen bij de junioren.


Mochten er aan de voorkant vragen zijn, spreek ons aan of mail naar tc@kvdot.nl

Comments


bottom of page