top of page

Update van het bestuur

Elke 3-4 weken zitten de bestuursleden bij elkaar om het reilen en zeilen binnen DOT te bespreken.

De meest diverse onderwerpen komen aan bod. Om de leden een inkijkje te geven waar we ons precies mee bezig houden, willen we als bestuur elke vergadering een kleine update in de digitreffer plaatsen. Mocht je hier vragen of ideeën over hebben, spreek ons dan vooral aan!


ALV

Op 23 mei is het weer tijd voor de halfjaarlijkse ALV. Alle vragen die we voorgaande ALV niet hebben kunnen beantwoorden zijn inmiddels aan de desbetreffende personen teruggekoppeld. Mocht je geen reactie gehad hebben op je vraag, neem dan contact met ons op.

Komende ALV willen we wat interactiever aan de slag. Wat vinden onze leden nu echt? En hoe kunnen we ze meer inspraak geven? Nou door jullie dus meer zeggenschap te geven tijdens de ALV.

Een van de onderwerpen waar we over willen brainstormen is het VOG. Als bestuurslid zijn we voornemens om voor onszelf een VOG aan te vragen. Maar binnen de gemeente komen ook geluiden dat het over een aantal jaren misschien verplicht gaat worden om dit voor de hele vereniging in te voeren. Wat betekend dit voor DOT? Hoe staan de ouders tegenover wel of geen VOG? En wat zijn de eventuele gevolgen voor de vrijwilligers zoals de jeugdtrainers? Tijdens de ALV zouden we het hier graag met iedereen over hebben, zodat we hier samen een toekomstplan voor kunnen maken. Aarzel dus niet en kom 23 mei naar de ALV!


Sporthal

We hebben al langer de droom om een eigen sporthal te realiseren. Financieel gezien is dit een behoorlijke uitdaging. Momenteel lopen er gesprekken met de gemeente en mogelijke samenwerkingspartners om te kijken naar de mogelijkheden. Omdat een eigen sporthal momenteel nog ver weg lijkt, zijn we ons ook aan het oriënteren op eventuele andere alternatieven. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit met jullie delen.


Kledinglijn

Na 5 seizoenen gaan we afscheid nemen van onze huidige wedstrijdshirts. Vanaf komend seizoen zal elk team weer in het nieuw gestoken worden. Stan en Mara zijn momenteel druk bezig met het ontwerpen van de shirts en het opstellen van een mooi contract hiervoor. We krijgen komend seizoen zelfs een eigen DOT webshop, waarmee iedereen zich weer kan voorzien van voldoende spullen in de nieuwe kledinglijn. Stan en Mara, hartelijk dank voor jullie inzet!


Verenigingsactiviteit

We hebben het korfballen en het samenzijn de afgelopen tijd veel te veel moeten missen. Ook hebben we afgelopen jaar ons 90-jarig jubileum helaas niet kunnen vieren. Daarom gaan we een activiteit organiseren voor de hele vereniging!

Dus reserveer allemaal vast in de agenda: zaterdag 9 juli 2022!

Er zullen activiteiten zijn voor zowel jong als oud. De dag wordt opgeleukt met een gezellig stukje muziek en iedereen zal voorzien worden van een hapje en een drankje. Kortom een dag om niet te missen!!


コメント


bottom of page