top of page

Selectie DOT Oss volgend seizoen in de overgangsklasse.

Deze zaterdag werd, nadat DOT 1 vorige week kampioen werd, ook DOT 2 kampioen en mogen zij komend seizoen uitkomen in de reserve overgangsklasse.


De wedstrijd van DOT 2 tegen Animo 2 was een spannende wedstrijd, bij winst zou DOT kampioen zijn en bij gelijkspel of verlies zou Animo nog een goede kans maken op het kampioenschap. Na een gespannen begin kregen de korfballers van DOT 2 meer grip op de wedstrijd en wisten deze uiteindelijk met één doelpunt verschil te winnen.
Daarna was het de beurt aan DOT 1. De kersverse zaal en veld kampioen mocht aantreden tegen SDO uit Veldhoven. DOT 1 was vorige week al kampioen, SDO had nog alles om voor te spelen, het was alles voor niets voor de Veldhovenaren. DOT 1 leverde in deze wedstrijd kort gezegd een totale wanprestatie. Waar de afspraken en opdrachten voorgaande weken en maanden zo goed werden uitgevoerd was dat nu niet het geval. Er miste scherpte in de afronding wat het moeilijk maakt om los te komen van een op papier mindere tegenstander.


Met een ruststand van 4-5 wisten de korfballers van DOT dat er nog werk aan de winkel was. Ook na wat wisselingen in de tweede helft stond er niemand op aan Osse zijde. In de eindfase maakte DOT gelijkspel. Na een time out om alles nog duidelijk te maken kreeg DOT nog een overtreding tegen waaruit SDO scoorde via een vrije bal en zo de wedstrijd won.


DOT 2 kampioen, DOT 1 kampioen, volgend seizoen in de overgangsklasse.Comentários


bottom of page