top of page

Roundup #7

Dit weekend een stuk minder wedstrijden dan normaal. Toch was er hier en daar nog wel een wedstrijd te spelen en hebben we dus ook wedstrijdverslagen!


De E1 verliest helaas in Wageningen met 6 - 2 en de F1 wint met 13 -5 van Rheko!


Zaterdagochtend mocht het 3e in Arnhem aan de bak. Even chaos in de ochtend door twee zieken, maar deze werden gelukkig opgevangen door Reggie en Christian, dankjewel allebei! De wedstrijd begon moeizaam en er werd om en om gescoord. Hierdoor bleef de wedstrijd lang spannend, ook omdat er sterk verdedigd werd. In het begin van de tweede helft wist DOT een kleine voorsprong op te bouwen. Deze werd tot het eind van de wedstrijd vastgehouden. Eindstand 12 -14.

De punten zijn weer binnen en we houden zo de druk er op bij de koploper Animo.


Voor DOT B1 pas de tweede thuiswedstrijd. De eerste helft start wat moeizaam en Wesstar weet een voorsprong op te bouwen van enkele doelpunten. In de rust worden door de coaches erg goede tips gegeven en hier en daar wordt er wat gewisseld. Mede hierdoor en door de energie die Lotte overbracht op het team, wat daar vervolgens goed in mee ging, wist DOT dichterbij te komen, helaas niet dichtbij genoeg voor de punten. Wel erg positieve coaches! Trots op het resultaat! Eindstand 8 - 11


Over naar Tilburg, daar spelen DOT 2 en DOT 1. Te starten met DOT 2.

Zijn we al begonnen? Tilburg in ieder geval wel. Tilburg schiet met scherp en weet in enkele minuten al 5 doelpunten voor te komen. DOT pakt een time out en moet orde op zaken stellen.

Wat gaan we doen? Wie doet wat? Zit er nog ergens wat energie die we kunnen gebruiken? Een aantal spelers trapt het gaspedaal nog wat verder in en probeert alles eruit te halen wat er in zit. Helaas is DOT niet sterk genoeg om Tilburg af te stoppen of de stand om te draaien. Met een eindstand van 23 - 10 fluit de scheidsrechter af. 23 tegen wat teveel. 10 maken wat te weinig. Verbeterpunten scherp in beeld krijgen en volgende week tegen DeetosSnel knallen!


Voor DOT 1 stond ongeslagen koploper Tilburg op het programma. Geen onbekende ploeg voor ons, in de voorbereiding nog tegen gespeeld. Toen dik eraf op kwaliteit maar ook op inzet en beleving. Dat mag nooit gebeuren maar Tilburg zit er op het moment wel lekker in, scoren makkelijk en daarom ook regelmatig ook veel. Strijdplan wat aangepast en vol goede intenties de wedstrijd ingegaan.

Rust 10 - 6 / Einduitslag : 18 - 14

Tilburg is gewoon een stapje verder dan wij. Qua spel, qua fysiek en qua 'gogme'.

Terecht verloren maar we kunnen met opgeheven hoofd het veld af. En dat is ook belangrijk. Gestreden voor wat we waard zijn.

Bij elkaar gebleven en onze potentie getoond.

Na afloop krijg ik complimenten van Tilburg mensen over wat we hebben laten zien met zo'n jonge ploeg.

Daar heb ik op zo'n moment HELEMAAL niets aan maar het laat wel zien dat we op de goede weg zijn met z'n allen. En dat we wat tijd nodig hebben om verder te groeien.

Wedstrijden als deze horen bij dat proces. Op naar volgende week en daarna lekker een weekje vrijaf en dan de zaal in. Kan niet wachten!!


Deze week wat minder wedstrijden en ook wat minder verslagen. Komende zaterdag zijn er 5 thuiswedstrijden en ook 5 leuke thuiswedstrijden gezien de stand! Hopelijk ben jij er zaterdag dus ook bij!


BELANGRIJK

Het seizoen 2020/2021 is inmiddels afgerond en alle stukken zijn weer opgemaakt. Op maandag 1 november willen we met jullie terugblikken op het afgelopen seizoen. Bij deze willen we al onze leden en ouders van jeugdleden uitnodigen. De kantine is open vanaf 20.00 uur, we beginnen om 20.15 uur met de ALV.

Vorige ALV waren er relatief weinig aanwezigen. Jouw mening telt! Samen kunnen we de club onderhouden/uitbreiden en laten leven. Zien we jou ook de 1e?

Comments


bottom of page