top of page

Round up 3

De midweek gaf afgelopen week het slechte voorbeeld en verloor met 3-8 en veel ploegen volgden dit weekend. Verliespartijen waren er voor de F1, F2, E1, C1, B1 en A2. Op zondag verloor ook DOT 5 ruim.

Gelukkig waren er ook winstpartijen. In de vroege ochtend won DOT 2, en daarmee staan zij nog altijd op kampioenskoers in de reserve 2 klasse. Ook het 3e won overtuigend van concurrent Animo 3. Zij staan ook nog op promotiekoers naar de 2e klasse.

De A1 won overtuigend met 7-27. Gelukkig waren er nog meer winstpartijen te melden, de D2 won nipt jet 4-3 en ook de D1 won met 8-5. De E2 en C2 wisten ook te winnen.


Het 1e moest aantreden tegen Rust Roest 1. Rust Roest startte sterk aan de wedstrijd, waardoor DOT al na drie aanvallen tegen een 3-0 achterstand aankeek. Daarna kwam DOT beter in de wedstrijd. Het rendement van de schoten was laag, maar toch kon DOT gelijktrekken en net voor rust zelfs op 7-8 voorsprong komen.

Na rust werden de aanvallen aan Osse zijde lang waardoor DOT veel kon herhalen. Ook verdedigend had DOT de zaken op orde, het vergat alleen te scoren. Rust Roest wist uiteindelijk wel op 11-9 voorsprong te komen. Daarna trok DOT via de dames gelijk en kwam het op 11-11.

DOT tekende zelfs nog voor 11-12, maar daarna was het Rust Roest die gelijktrok en de wedstrijd naar zich toe trok. DOT kon daar alleen nog maar onrustige aanvallen tegenover zetten met verkeerde keuzes. Einduitslag werd 14-12. DOT zal voor komende zaterdag weer moeten zorgen dat het op de rit is, dan komt hekkensluiter NOVA op bezoek. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd uit nog overtuigend gewonnen met 7-17. De wedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur in Oss. Voorafgaand, om 13.30 uur, speelt DOT 2 tegen Oost-Arnhem 4.
Comments


bottom of page