top of page

KombiFit bij DOT

KombiFit bij DOT voortvarend van start


Het is alweer enkele weken gelden dat we zijn gestart met KombiFit. Het beweeguurtje voor ouders tijdens de training van hun kinderen.

Een enorm succes! Ook broertjes, zusjes en vrienden van onze ouders hebben zich inmiddels gemeld.


Aantal praktische zaken:


  • Verzoek om jezelf altijd de eerste keer even aan via Kombifit@kvdot.nl. Daarna zal Margriet regelen dat je toegang krijgt tot de app om jezelf altijd aan te melden voor onze trainingen. Zo zijn de trainers altijd op de hoogte hoeveel deelnemers er die training zullen zijn.

  • Je mag 4 weken gratis meetrainen, daarna vragen we je lid te worden van onze vereniging door jezelf in te schrijven via een inschrijfformulier. Hierop graag vermelden dat het KombiFit betreft. Wij zullen daar natuurlijk ook aan proberen te denken.

  • Inmiddels hebben we ook de vraag gehad of er ook een aanbod is voor ouders die maar 1x in de week deel kunnen nemen en dan met name gericht op de hoogte van de contributie. Het bestuur zal hierop terugkomen na de bestuursvergadering van 8 mei.

  • Vanwege onze goede samenwerking met RLD Active hebben we ook later op de woensdagavond de mogelijkheid voor ouders om te gaan sporten. Deze groep staat ook onder leiding van een trainer van RLD Active, namelijk Niek. Zij trainen van 19.30-20.30 uur. Ook DOT KombiFit leden kunnen zich straks hiervoor inschrijven via de app! Zo kunnen ook ouders van oudere jeugdleden op woensdagavond lekker bewegen.

  • Ook de reguliere trainingstijden van 18.00-19.00 uur op woensdag- en vrijdagavond blijven natuurlijk beschikbaar!

  • Enthousiast geworden om ook mee te sporten tijdens de trainingsuren van je kinderen? Wij snappen dat helemaal! Meld jezelf aan via KombiFit@kvdot.nl en probeer het 4 weken gratis en vrijblijvend!

  • Ook als je geen ouder van onze jeugdleden bent, mag je natuurlijk gewoon deelnemen, maar ook dan het verzoek om het wel even te melden per mail (KombiFit@kvdot.nl).

Mocht je inhoudelijke vragen hebben, dan mag je deze altijd aan Margriet of Wouter stellen. Wij zijn zelf in ieder geval hartstikke enthousiast en hopen nog vele ouders en andere belangstellenden zo aan het sporten te krijgen!




コメント


bottom of page