top of page

In Memoriam Marco van Breda

Helaas ontvingen we eerder deze week het treurige nieuws dat Marco van Breda op 59-jarige leeftijd is overleden. Met zijn overlijden moeten we afscheid nemen van een persoon die nauw verbonden was aan het korfbal in Oss, alsook een oud-voorzitter van KV DOT.


Marco begon op jonge leeftijd met korfballen bij DOT en is ook nadat hij is gestopt met het actief beoefenen van de sport nog lang betrokken geweest bij onze club. Marco is in 2 termijnen meerdere jaren voorzitter geweest van onze mooi club en heeft een zeer belangrijke rol gespeeld bij de bouw van onze prachtige accommodatie en heeft hierbij verschillende toekomstplannen gemaakt die nu nog steeds leven binnen onze vereniging. Ondanks dat Marco de laatste jaren vanwege zijn gezondheid minder bij onze vereniging aanwezig was, is zijn liefde voor het korfbal nooit verdwenen.


Marco, je gaat enorm worden gemist en we zullen niet vergeten wat je voor onze club hebt betekend. Wij wensen iedereen en in het bijzonder zijn vrouw Mirjam en kinderen Lis, Yoni en Brian heel veel sterkte de komende periode met dit grote verlies.


Bestuur Korfbalvereniging DOT Oss.Commentaires


bottom of page