top of page

In memoriam Ad van Heumen

Helaas ontvingen we afgelopen weekend het treurige nieuws dat Ad van Heumen op 93-jarige leeftijd is overleden. Met zijn overlijden moeten we afscheid nemen van een persoon die nauw verbonden was aan het korfbal in Oss.


Ad begon met korfballen bij Organon en bleef ook na de fusie met TOP en het samengaan met DOT actief betrokken bij het korfbal, onder andere als speler en trainer met veel korfbaltechnische kennis. Daarnaast is Ad bij zowel Organon als TOP wedstrijdsecretaris geweest, waarbij hij er elk speelweekend weer voor zorgde dat de teams de wedstrijdformulieren hadden. Ad zorgde er samen met de penningmeester ook voor dat er een envelop bij de wedstrijdformulieren zat, met daarin de reiskostenvergoeding voor de wedstrijd van dat weekend. Naast zijn rol als wedstrijdsecretaris is Ad ook nog verschillende jaren lid van het bestuur geweest


Zijn betrokkenheid bij het korfbal hebben er ook aan bijgedragen dat zijn kinderen, Nico en Ine, en kleinkinderen zelf ook zeer betrokken zijn bij DOT en het korfbal. Niet alleen als sporter, maar ook als vrijwilligers en toeschouwers. Ad had zelf na het samengaan met DOT een stapje terug gedaan als vrijwilliger, maar was nog met regelmaat te vinden langs de velden als toeschouwer en korfballiefhebber.


Ad, je gaat enorm worden gemist en we zullen niet vergeten wat je voor de korfbalsport hebt betekend. Wij wensen iedereen en in het bijzonder zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte de komende periode met dit grote verlies.


Bestuur Korfbalvereniging DOT OssΣχόλια


bottom of page