top of page

DOT genomineerd als Sportteam van het jaar!

Op maandag 23 januari vinden de Osse Sportawards plaats in theater De Lievekamp in Oss.

Net voor de feestdagen ontvingen we geweldige bericht dat ons eerste is genomineerd als Sportteam van het jaar!

Afgelopen jaar beleefde onze selectie een geweldig seizoen. Het eerste werd kampioen in de zaal en plaatste zich daarmee voor de beslissingswedstrijden.

De eerste wedstrijd was uit in Oud Gastel tegen Juliana. Met een volle bus supporters vertrok onze selectie. Daar aangekomen was het DOT dat de volledige sporthal overnam.

Spandoeken, shooters, trommels en supporters gekleed in het blauw/zwart. Dan de wedstrijd, DOT wint met 13-16. De week erop kunnen ze het in de eigen hal afmaken.

Volle tribunes, verkoop van DOT-sjaals, spandoeken, vlaggen, jeugdteam van de week, blauwe lichtgevende foamsticks voor de jeugd en voorstellen in het donker met een lichtspot. Sfeer tot de max!

Dan de wedstrijd. Juliana laat zien dat het niet naar Oss is gekomen om weer te verliezen. Ze pakken in het hol van de leeuw een 0-3 voorsprong, maar dan neemt Jan een time-out en dat had effect. Voor rust is de achterstand al weggewerkt en gaan we rusten met 12-10. DOT laat zich de tweede helft niet meer van de wijs brengen en wint met 19-15. Promotie naar de eerste klasse in de zaal is een feit.

Feest tot in de late uurtjes en beleving binnen de club waar je U tegen zegt. Inmiddels zitten we in een nieuw seizoen. Op het veld staat ons eerste wederom op een promotieplaats en in de zaal gaat ons eerste de feestdagen in met een 4e plaats op de ranglijst in de eerste klasse.

Iets waar we trots op zijn!


Hoe mooi zou het zijn als ons eerste onder luid gejuich van al onze supporters in een volle Lievekamp wordt gekroond tot Sportteam van het jaar! Kers op de taart.

Ben jij erbij op maandagavond 23 januari? Kaartjes zijn nog te krijgen via https://www.sport-expertise-centrum.nl/product/osse-sportawards/

Daar is ook het volledige programma van de avond te zien.


Comments


bottom of page