top of page

DOT 1 wint overtuigend van Viking.

DOT speelde na de zaal competitie weer hun eerste thuis wedstrijd op het veld. Voorgaande wedstrijd werd gewonnen in Veldhoven met 12-20.

De tegenstander van deze week, Viking, degradeerde in dezelfde poule waar de Ossenaren kampioen werden in de zaal. De verwachtingen richting deze wedstrijd waren dus aan de hoge kant.

Focus behouden op ons zelf en zelf dingen goed doen was de boodschap vanuit coach van Kemenade. De Osse korfballers volgden dit goed op want ergens halverwege de eerste helft stond DOT met 10-2 voor. Twan van der Meijs was erg overtuigende en schoot de ene na de andere bal door de korf. De scheidsrechter floot voor de rust bij een stand van 15-4 en op dat moment was de wedstrijd al zo goed als beslist. Na rust werd het weer steeds slechter en slechter. Viking leek de druk van hun schouders gegooid te hebben en kwam wat makkelijker tot scoren. Bij DOT kwam Cas Hustermann in het veld en wist nog 3 maal te scoren.

Eindstand 25-13, DOT pakt wederom de winstpunten en verlegt de focus naar Rust Roest, daar zal de ploeg wederom scherp moeten zijn en kunnen ze belangrijke stappen zetten richting promotie.


Comments


bottom of page