top of page

Bestuur: We mogen weer!

We mogen weer!

Ja echt! En hopelijk steeds meer! We mogen allemaal weer trainen, binnenkort ook weer wedstrijden gaan spelen en zelfs publiek is weer welkom! Zie Rijksoverheid: Corona en sport | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Zie ook KNKV berichtgeving: Zaalcompetitie gaat weer van start - KNKV


Verbinding (een van onze kernwaarden)

Waar we als bestuur de komende tijd aan willen werken is de verbinding. Bijna twee jaar lang mochten we nauwelijks iets en zagen we elkaar dus ook minder. We trainden niet tot nauwelijks, publiek mocht niet aanwezig zijn en laat staan een goed feestje of een leuke jeugdactiviteit. Wij blikken graag ook verder vooruit. Na de zaalcompetitie willen we graag iets organiseren voor de hele vereniging! Een leuke dag en/of avond om ons allen weer te verbinden. Verdere invulling en de datum, daar zijn we nog druk mee bezig en daar betrekken we ook de nodige commissies bij.

VOG (Verklaring omtrent gedrag)

Onder andere naar aanleiding van de misstanden bij The Voice hebben wij ons als bestuur voorgenomen om onszelf door de Ethische Commissie te laten toetsen op een VOG. De precieze invulling hiervan zal worden opgepakt met de Ethische commissie. Op basis van de adviezen van de Ethische commissie en de ALV zullen we kijken naar de verdere mogelijkheden binnen de vereniging.


KombiFit

Een sportvorm die wij aan willen gaan bieden voor met name ouders van jeugdleden. Tijdens de trainingen van de jeugd zijn ouders vaak aanwezig. In deze moderne tijd willen we graag alles zo efficiënt mogelijk inrichten. Tegelijk sporten met jouw kind is dus wellicht ideaal. Over de verdere uitrol en invulling hiervan brainstormen we nog. Wordt vervolgd!


Zaalwachtmap

Aangezien we nog altijd verwachten dat we alsnog een zaalseizoen gaan spelen of gaan uitspelen het volgende: de map met instructies voor de zaalwacht is geüpdate en ligt in de kist in de Mondriaanhal. De sleutel voor deze kist is op te halen bij de beheerder van de Mondriaanhal/bar. We verzoeken de zaalwacht om deze map met handleiding te volgen als je zaalwacht hebt.

Sleutelbeheer

Vanaf heden is het sleutelbeheer in handen van de penningmeester. Sleutels van het clubhuis die dus ingeleverd moeten worden om diverse redenen of uitgifte van sleutels zal dus via hem verlopen. Op dit moment zijn er geen sleutels beschikbaar.

In het verleden hadden we ook poortsleutels voor trainers/coaches. Die lijken met de horizon te zijn verdwenen. Tevens dus een oproep aan iedereen. Ben jij in het bezit van een poortsleutel of weet je wie er in bezit is van deze poortsleutels, laat het ons weten. Er is vraag naar bij diverse trainers/coaches. Daarnaast zullen we ze dan ook labelen. Mailen kan naar bestuur@kvdot.nl.


We hopen jullie binnenkort allen weer te zien. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast!


Met sportieve groet,

Bestuur KV DOT Oss


Comentários


bottom of page