De Kangoeroedag DOT is dé sportdag voor  Osse kleuters! Deze dag wordt  georganiseerd voor alle kleuters van alle basisscholen in Oss. Deelname door basisscholen is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Jaarlijks nemen er ongeveer 500  4- en 5 jarigen deel aan deze dag.  Onder begeleiding van vele studenten van het Hooghuis Lyceum en Koning Willem I College worden er door de deelnemers diverse leuke en leerzame (bal)spelletjes gedaan. Als sportvereniging vinden we het belangrijk om iedereen, maar tijdens de Kangoeroedag DOT kleuters in het bijzonder, tot meer beweging en gezondheid te stimuleren. Ook laten we de kleuters ervaren hoe leuk sporten kan zijn met een knipoog naar de korfbalsport. Dit evenement wordt niet georganiseerd voor onze eigen leden, maar juist om kinderen op een jonge leeftijd al te laten zien hoe leuk sporten en bewegen is. Met plezier leren en bewegen staat voorop!

KANGOEROEDAG DOT

Editie 2022

Op dinsdag 17 mei 2022 van ongeveer 8.45 uur tot 14.00 uur vindt op onze eigen locatie bij korfbalvereniging DOT op sportpark de Rusheuvel in Oss aan de Macharenseweg 8 de 6e editie van dit event plaats.

Meer informatie

Wil jouw basisschool volgend jaar ook deelnemen? Wil jouw kind komen sporten samen met andere kleuters bij de Kangoeroeklup? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via sportdag@kvdot.nl!
Voor meer informatie over de Kangoeroeklup klik op de volgende link: https://www.kvdot.com/kangoeroe-klup

Mediaberichten voorgaande edities

De Kangoeroedag wordt onder meer ondersteund door:

sponsoren kangoeroedag.png