top of page

Kangoeroedag

KANGOEROEDAG DOT

De Kangoeroedag DOT is dé sportdag voor  Osse kleuters! Deze dag wordt  georganiseerd voor alle kleuters van alle basisscholen in Oss. Deelname door basisscholen is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Jaarlijks nemen er ongeveer 500  4- en 5 jarigen deel aan deze dag.  Onder begeleiding van vele studenten van het Hooghuis Lyceum en Koning Willem I College worden er door de deelnemers diverse leuke en leerzame (bal)spelletjes gedaan. Als sportvereniging vinden we het belangrijk om iedereen, maar tijdens de Kangoeroedag DOT kleuters in het bijzonder, tot meer beweging en gezondheid te stimuleren. Ook laten we de kleuters ervaren hoe leuk sporten kan zijn met een knipoog naar de korfbalsport. Dit evenement wordt niet georganiseerd voor onze eigen leden, maar juist om kinderen op een jonge leeftijd al te laten zien hoe leuk sporten en bewegen is. Met plezier leren en bewegen staat voorop!
 

Editie 2023
Op dinsdag 16 mei 2023 van ongeveer 8.45 uur tot 12.15 uur vindt op onze eigen locatie bij korfbalvereniging DOT op sportpark de Rusheuvel in Oss aan de Macharenseweg 8 de 7e editie van dit event plaats.
 

Aanmelden voor de terugkomdagen?
Wil je deelnemen aan de terugkomdagen op de woensdagen 17, 24 en 31 mei van 18.00-19.00 uur? Schrijf jezelf dan snel in via school@kvdot.nl, want VOL=VOL.  

Impressie Kangoeroedag
bottom of page